AVG vírusirtó és internet security 2016-os kiadásai

AVG vírusirtó és internet security 2016-os kiadásai

Az AVG vírusirtó és AVG internet Security 2016-os kiadásainak az ismertetése.

Az AVG vírusirtó termékek bemutatása

AVG Anti-Vírus 2016

avg-antivirus-2016Páratlan sebesség és szolgáltatás. Vírusirtó/víruskereső, kémprogram védelem, Web védelem, link vizsgáló.
Az AVG AntiVírus 2016 vírusirtó alapvető védelmet nyújt a számítógép mindennapos használata mellett. A lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok ellen. Az AVG AntiVírus ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára.
AVG Antivírus 2016 részletes ismertető

AVG Internet Security 2016

avg-internet-security-2016Új termék, az asztali és hordozható gépekre szánt AVG termékek legsokoldalúbb tagja, amely az AVG Anti vírus plusz Tűzfal és az AVG Anti-Spyware termékek egyesítésével jött létre, ezen kívül olyan kiegészítőket is kapott, mint a levélszemét (SPAM) szűrés. Az integráció miatt egy igen megbízható és gyors biztonsági alkalmazáshoz jutnak akik, ezt a terméket választják. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra üzleti változatban is elérhető, amely szerveren is futtatható, valamint ellátja a levelező szerverek vírus és SPAM szűrését is.
AVG Internet Security 2016 részletes információ

AVG Anti-Vírus üzleti változat

 

AVG Linux levelező szerver változat

ab-avg-business-email-server-editionIntel alapú Linux operációs rendszerű levelező és fájlszerverek védelmét látja el. A levelező szerverek közül hatékonyan működik együtt szinte bármely külső szűrő kezelésére alkalmas programmal (pld. Sendmail, Postfix, Exim, Qmail, stb.).
AVG Linux levelező szerver változat részletes információ

AVG Helyreállító CD

avg-rescue-cdElengedhetetlen segítőtárs a fertőzött rendszerek helyreállítása és adatmentése során. Rendszerindító lemez vagy USB pendrive készíthető, amelyről a fertőzött rendszert elindíthatja, ellenőrizheti. A még felhasználható adatokat lementheti.
Mint kereskedelmi termék megszűnt. Ingyenes tartozéka az AVG Business változatoknak.
Részletes információ az AVG Rescue CD ingyenes változatáról és az AVG helyreállító CD letöltése

No Comments.

Leave a Reply