Informatika

Informatikai szolgáltatások

informatics_logo00Neunet Bt. Gödöllő, informatikai feladatok, weboldal készítés, domain név regisztráció, webtárhely bérlet A Neunet Bt. informatikai tevékenysége. Vállalkozásunk több, mint 15 éve foglalkozik linux szerver üzemeltetéssel. Kapcsolódó tevékenységként kezdtünk weboldal és webáruház készítéssel foglalkozni. Majd az ügyfeleink számának növekedésével a domain név regisztrációs szolgáltatást és a hozzá kapcsolódó webtárhely bérlést is megkezdtük. A webtárhely bérlet szolgáltatásunk először bérelt tárhely továbbadásával, főként külföldi, amerikai szervereken történt. Később, a megfelelő ügyfélszám elérésével, már saját linux szervereinken szolgáltatjuk a webtárhelyet. Mára az ország több pontján, több webszervert üzemeltetünk, kiemelkedő rendelkezésre állással.
A jó minőségű, megbízható szerver termeknek köszönhetően magas színvonalon, megbízhatóan tudjuk a nálunk lévő domain nevek és webtárhelyek kiszolgáló szervereinek az elérését folyamatosan biztosítani.

Weboldal, webáruház készítés

Neunet Bt. Gödöllő, informatikai feladatok, webáruház készítés

webaruhaz-keszitesA Neunet Bt. fő szolgáltatása a webáruház készítés. Ezen szolgáltatással kapcsolatosan nincs előre kötött ár, mert a változatos kéréseknek megfelelően tudunk a konkrét webáruház készítésére árajánlatot adni. A webáruház készítés oldalon tájékozódhat az a cégünk által már elkészített webáruház fajtákról, annak funkcionális működéséről, így képet kaphat, hogy milyen megoldások léteznek az adatok frissítésére, feltöltésére. Természetesen szinte minden kérést meg tudunk valósítani, ami az Ön speciális kérésének megfelelő lesz. Egy egyszerű pl. bemutatkozó weboldal elkészítését is vállaljuk. Ekkor pár napon belül tudunk az egyeztetésre mutatni egy weboldal sablont, ami az egyeztetés után kerül adatokkal való feltöltésre.

Részletesen: webáruház készítés

Domain név regisztráció

HU domain név regisztráció

domainCégünk kiegészítő tevékenységként foglalkozik domain regisztrációs feladatok elvégzésével. A Neuweb oldalon található árak alapján vállaljuk az Ön számára a domain regisztráció lefolytatását. Az oldalon megtalálja a leggyakoribb domain szabadon regisztrálhatóságának az ellenőrzését és egyben meg is rendelheti az adott domaint. Amennyiben olyan domainre van szüksége, amelyre nem találja meg a keresőt, kérem jelezze felénk, mert ebben az esetben a konkrét kérésnek megfelelően tudunk árajánlatot adni és ekkor tudjuk megválaszolni, hogy tudjuk-e vállalni a regisztrációt. Jelenleg a következő domain regisztrálási kérésekben tudunk automatikusan segíteni, a többi tld esetén kérem kérje ajánlatainkat:

.hu domain név regisztráció
.org domain regisztráció
.com domain regisztráció
.net domain regisztráció
.eu domain regisztráció
.ro domain regisztráció

Részletesen: domain név regisztráció és hu domain név regisztráció

Webtárhely szolgáltatás

Webtárhely bérlet, szerver bérlet

webtarhely-berletA neuweb.hu oldalon találja meg az aktuális olcsó php alapú dinamikus tárhely csomagjainkat. Az oldalon megtalálhatja cégünk aktuális webtárhely szolgáltatási ajánlatát. Alapjába véve cégünk bármilyen kérést teljesíteni tud, de előre elkészített csomagjaink alapján tájékozódhat árainkról. Ettől eltérő kérés esetén kérem kérje ajánlatunkat a tárhely szolgáltatásra. Amennyiben csak statikus tárhely szolgáltatásra van szüksége, abban az esetben is tudunk ajánlattal szolgálni az előző linken. A megfelelően biztonságos, megbízható és gyors tárhely létfontosságú, hogy az ügyfelek megtalálják az oldalát.

Részletesen a Neuweb webtárhely szolgáltatás

SEO, Keresőoptimalizálás

seoAmennyiben szeretné, hogy a már elkészült weboldala a keresőkben a lehető legjobb helyen szerepeljen, akkor vegye igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat. A jelentkezése után megvizsgáljuk a weboldalát, a keresőkben lévő helyzetét, a hasonló weboldalak minőségét és ezeken keresztül a feljutáshoz szükséges teendőket. Cégünk, csak optimalizálási feladatokat vállal, tehát nem használunk módszereket, amelyek nem megengedettek, erkölcstelenek a feljutáshoz. Ezzel lehet biztosítani az oldal hosszútávú jó helyezését a keresőkben.

Unix, Linux szerver üzemeltetés

linux-szerver-uzemeltetesCégünk több éves tapasztalattal rendelkezik Linux és UNIX szerver üzemeltetésben. UNIX szerver üzemeltetésben IBM AIX, HP-UX üzemeltetésben több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, de több más UNIX rendszerrel kapcsolatosan is mély ismeretekkel rendelkezünk.
A UNIX szerverek mellett a rajtuk futó Oracle, SAP alkalmazás üzemeltetésben is tudunk segíteni. Ezekhez az alkalmazásokhoz az operációs rendszer hangolásában is rendelkezünk kellő tapasztalattal.

Linux rendszereket napi szinten, folyamatosan üzemeltetünk. Linux operációs rendszerek közül Debian, CentOS, RedHat, OpenSUSE, SLES, Mandriva, Ubuntu rendszereink vannak. De találkoztunk már több egyéb Linux szerverrel üzemeltetési szinten.

Bízza Ránk a szervereinek az üzemeltetését, vagy akár csak szerverének a IT biztonsági ellenőrzését és beállítását. A security szint meghatározásában, a szerver ellenőrzésében, felügyeletében és a biztonsági szint megtartásában.

Részletesen: Gödöllő, Linux rendszergazda