Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN

Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN

Teljes funkcionalitású, újrahasznosított Microsoft Windows 7 operációs rendszert rendelhet meg. Az operációs rendszer teljesen legális licence, frissítési jogot és gyártó független felhasználhatóság.

Ez a Microsoft Windows 7 Home Premium változata, 32 bites magyar nyelvű operációs rendszer. Egyes esetekben a MUI (Multilanguage) programcsomag használatával több nyelv is használhatóvá válik a Windows 7-nek.

A Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN részletek

A csomag tartalma: bontatlan telepítőmédia, COA matrica, a termékhez tartozó összes frissítés, számla, licence dokumentáció

  • Windows 7 operációs rendszer
  • Home Premium kiadás
  • 32 Bit
  • DOEM (Dell OEM)
  • DELL driver támogatottság
  • Gyártófüggetlen használhatóság, és telepíthetőség
  • Windows10 Home Upgrade alap, amíg ezt a Microsoft engedi

MUI (multilanguage) programcsomag – több nyelv választható, közte a magyar is.

A Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN ára

Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN bruttó ára: 26.670Ft

A garancia és megrendelése a Microsoft Windows 7 Home Premium 32 bit HUN operációs rendszernek

A termék elérhetőségről kérem email-ben érdeklődjenek. Megrendelés a visszaigazolást követően email-ben történhet. A szoftver termékekről és a szállításról is 27%-os áfás számlát állítunk ki.

A termék garantáltan legális forrásból származik, transzparens módon. A garancia a teljes vásárolt licence csomagra vonatkozik.

A licence csomag garantáltan a teljes, és előírt elemeket tartalmazza (pl. COA matrica, telepítő média, kézikönyv, stb.), amit az eredeti licence csomag is magába foglalt.

A licence csomag garantáltan biztosítva, épen és sérülésmentesen jut el Önhöz. Van személyes átvételre is lehetőség, előre egyeztetett időpontban, de általában a DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelt terméket.

No Comments.

Leave a Reply