Microsoft Office 2007 Basic OEM MLK

Microsoft Office 2007 Basic OEM MLK

Elérhető Microsoft Office 2007 Basic OEM MLK irodai csomag. Teljes funkcionalitású újrahasznosított licence, frissíthető és gyártófüggetlenül felhasználható office csomag.

A csomag tartalma: COA matrica, a termékhez tartozó összes frissítés, számla, licence dokumentáció. A termék MLK, tehát Media Less Kit, azaz a gyártó oldaláról ingyenesen letölthető szoftverhez tartozik a licence.

A Microsoft Office 2007 Basic Edition OEM MLK részletei

  • MICROSOFT WORD 2007
  • MICROSOFT EXCEL 2007
  • MICROSOFT OUTLOOK 2007

Támogatott operációs rendszerek: Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows Vista,  Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8

A Microsoft Office 2007 Basic Edition OEM MLK ára

A Microsoft Office 2007 Basic OEM licence ára bruttó 41.910Ft

A garancia és megrendelés a Microsoft Office 2007 Basic OEM MLK szoftverhez

A termék elérhetőségről kérem email-ben érdeklődjenek. Megrendelés a visszaigazolást követően email-ben történhet. A szoftver termékekről és a szállításról is 27%-os áfás számlát állítunk ki.

A termék garantáltan legális forrásból származik, transzparens módon. A garancia a teljes vásárolt licence csomagra vonatkozik.

A licence csomag garantáltan a teljes, és előírt elemeket tartalmazza (pl. COA matrica, telepítő média, kézikönyv, stb.), amit az eredeti licence csomag is magába foglalt.

A licence csomag garantáltan biztosítva, épen és sérülésmentesen jut el Önhöz. Van személyes átvételre is lehetőség, előre egyeztetett időpontban, de általában a DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelt terméket.

No Comments.

Leave a Reply