Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN

Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN

Teljes funkcionalitású, újrahasznosított Microsoft Windows XP operációs rendszert rendelhet meg. Az operációs rendszer teljesen legális licence, frissítési jogot és gyártó független felhasználhatóság.

Ez a Microsoft Windows XP Professional változata, angol / magyar nyelvű operációs rendszer. Egyes esetekben a MUI (Multilanguage) programcsomag használatával több nyelv is használhatóvá válik a Windows XP-nek.

A Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN részletek

A csomag tartalma: bontatlan telepítőmédia, COA matrica, a termékhez tartozó összes frissítés, számla, licence dokumentáció

  • Windows XP operációs rendszer
  • PROFESSIONAL kiadás
  • SP3, Service Pack 3 elérhető
  • DOEM (Dell OEM)
  • DELL driver támogatottság
  • Gyártófüggetlen használhatóság, és telepíthetőség
  • Alap telepítés angol, magyar nyelv telepíthető

MUI (multilanguage) programcsomag – több nyelv választható, közte a magyar is.

A Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN ára

Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN bruttó ára: 10.795Ft

A garancia és megrendelése a Microsoft Windows XP Professional ENG / HUN operációs rendszernek

A termék elérhetőségről kérem email-ben érdeklődjenek. Megrendelés a visszaigazolást követően email-ben történhet. A szoftver termékekről és a szállításról is 27%-os áfás számlát állítunk ki.

A termék garantáltan legális forrásból származik, transzparens módon. A garancia a teljes vásárolt licence csomagra vonatkozik.

A licence csomag garantáltan a teljes, és előírt elemeket tartalmazza (pl. COA matrica, telepítő média, kézikönyv, stb.), amit az eredeti licence csomag is magába foglalt.

A licence csomag garantáltan biztosítva, épen és sérülésmentesen jut el Önhöz. Van személyes átvételre is lehetőség, előre egyeztetett időpontban, de általában a DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelt terméket.

No Comments.

Leave a Reply