Webtárhely bérlet

Tárhely, webtárhely szolgáltatás

Webtárhely, tárhely, webhosting, webspace

Cégünk foglalkozik magyarországi és külföldi webtárhely értékesítéssel, kiadással. Jelenleg már saját üzemeltetésű Linuxos szervereinken biztosítjuk a webtárhely szolgáltatást. Kérem válasszon ajánlataink közül, vagy írjon egy emailt a tarhely@dzs-z.hu címre és a kívánalmainak megfelelő ajánlatot kapja meg válaszként.

Különböző kifejezések ismertek a internetes tároló hely leírására: webspace, webhely, webtárhely, tárhely, hoszting. A lényeg, hogy valahol az interneten egy ftp, vagy ssh kapcsolattal elérhető tárhely, melyre ezen eszközökkel lehetőségünk lehet, hogy feltöltsük oda a programunk, fájljainkat, amelyeket egy webes megoldáson keresztül publikálhatunk.

1GB tárhely logo 1 GB akciós tárhely Most 7.999Ft + ÁFA /év. Dinamikus tárhely, PHP futtatási lehetőség, 1 GB, minden szokásos alapszolgáltatással. 1GB teszt 2,5GB tárhely 2,5 GB akciós tárhely Most 9.499Ft + ÁFA /év. Dinamikus tárhely, PHP futtatási lehetőség, 2,5 GB, minden szokásos alapszolgáltatással. 2,5GB teszt

Neuweb a Neunet Bt webtárhely és domain név regisztrációs szolgáltatása

A Neunet Bt. a webtárhely bérlet és domain név regisztrációs szolgáltatásait Neuweb néven a www.neuweb.hu weboldalon találhatja meg.

Neuweb webtárhely ajánlataink

A webtárhely ajánlataink között megtalálhatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatokat. Foglalkozunk statikus és dinamikus tárhely bérbe adással. A php dinamikus webtárhelyeink közös jellemzője, hogy php alapú dinamikus oldalakat is használni lehet rajta. Speciális tárhely ajánlataink között találja a WordPress tárhely és Joomla tárhely ajánlatunkat. Ezen speciális tárhely megoldásainknál az első éves díjjal együtt egyszer meg kell fizetni a CMS rendszer beállítását, és a sablonok telepítését. Ez azért kerül külön számlázással, mert ezen tárhelyek szoftverének a frissen tartásával folyamatosan kell foglalkozni.

Frissítés : 2012-12-25 11:11:00, Az akció időtartama: 2013-02-01 00:00:00

hu flag WP100 100MB web tárhely 1800 Ft btn
A 100MB wordpress webtárhely kiválóan alkalmas pár oldalas bemutatkozó, vagy hobbi oldalnak. Elfér egy kis webáruház, vagy csak egy dinamikus információs oldal. PHP futtatás lehetséges.
hu flag WP250 250MB web tárhely 3500 Ft Tárhely rendelés >>
A 250MB wordpress tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb grafikus weboldal elhelyezésére. Az email forgalomnak is elegendő hely maradhat, ha egy ideig nem tölti le. PHP környezet.
hu flag JOO100 100MB web tárhely 1800 Ft Tárhely rendelés >>
A 100MB joomla tárhely kiválóan alkalmas pár oldalas bemutatkozó, vagy hobbi oldalnak. Elfér egy kis webáruház, vagy csak egy dinamikus információs oldal. PHP futtatás lehetséges.
hu flag JOO250 250MB web tárhely 3500 Ft Tárhely rendelés >>
A 250MB joomla tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb grafikus weboldal elhelyezésére. Az email forgalomnak is elegendő hely maradhat, ha egy ideig nem tölti le. PHP környezet.
hu flag DIN100 100MB web tárhely 1800 Ft Tárhely rendelés >>
A 100MB webtárhely kiválóan alkalmas pár oldalas bemutatkozó, vagy hobbi oldalnak. Elfér egy kis webáruház, vagy csak egy dinamikus információs oldal. PHP futtatás lehetséges.
hu flag DIN250 250MB web tárhely 3500 Ft Tárhely rendelés >>
A 250MB tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb grafikus weboldal elhelyezésére. Az email forgalomnak is elegendő hely maradhat, ha egy ideig nem tölti le. PHP környezet.
hu flag DIN500 500MB web tárhely 7000 Ft Tárhely rendelés >>
Az 500MB webhosting terület alkalmas lehet statikus webáruház üzemeltetéshez. Sok kép, email tárolására. PHP futtatás lehetséges.
hu flag DIN1000 1000MB web tárhely 7999 Ft Tárhely rendelés >>
Az 1 GB tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb internetes áruház elhelyezésére. Nagy email forgalom esetén is alkalmas méretű tárterület. PHP futtatás lehetséges.
hu flag DIN2500 2500MB web tárhely 9499 Ft Tárhely rendelés >>
A 2,5 GB nagyon nagy mennyiségű információ tárolására alkalmas tárterület. Használható dokumentációk tárolására, így bárhonnan elérheti a fontos dokumentumait. PHP futtató környezet.
hu flag DINMY 50MB – 10GB web tárhely 500 Ft Tárhely rendelés >>
Ön határozhatja meg, hogy milyen méretű helyre van szükség, mennyi email cím beállítási lehetőséggel. Az igényéhez alakíthatunk minden tárhelyet. Így ez lehet egy weboldal , ftp szerver, vagy egy email kiszolgáló. PHP futtató környezet.
hu flag STA100 100MB web tárhely 1500 Ft Tárhely rendelés >>
100MB webtárhely, korlátlan adatforgalom, korlátlan email cím, DNS szolgáltatással. A webtárhely kiválóan alkalmas pár oldalas bemutatkozó, vagy hobbi oldalnak. Elfér egy kis webáruház, vagy csak egy információs oldal.
hu flag STA250 250MB web tárhely 3000 Ft Tárhely rendelés >>
250MB webtárhely, korlátlan adatforgalom, korlátlan email cím, DNS szolgáltatással. A tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb grafikus weboldal elhelyezésére. Az email forgalomnak is elegendő hely maradhat, ha egy ideig nem tölti le.
hu flag STA500 500MB web tárhely 6000 Ft Tárhely rendelés >>
500MB webtárhely, korlátlan adatforgalom, korlátlan email cím, DNS szolgáltatással. A webhosting terület alkalmas lehet statikus webáruház üzemeltetéshez. Sok kép, email tárolására.
hu flag STA1000 1000MB web tárhely 10000 Ft Tárhely rendelés >>
1000MB webtárhely, korlátlan adatforgalom, korlátlan email cím, DNS szolgáltatással. A tárhely már alkalmas lehet egy nagyobb internetes áruház elhelyezésére. Nagy email forgalom esetén is alkalmas méretű tárterület.
hu flag STA2500 2500MB web tárhely 11900 Ft Tárhely rendelés >>
2500MB webtárhely, korlátlan adatforgalom, korlátlan email cím, DNS szolgáltatással. Nagyon nagy mennyiségű információ tárolására alkalmas tárterület. Használható dokumentációk tárolására, így bárhonnan elérheti a fontos dokumentumait.
hu flag STAMY 50MB – 10GB web tárhely 400 Ft Tárhely rendelés >>
Rugalmas statikus webtárhely csomagunk. A csomagban 50MB és 10GB között választható a tárhely mérete. Természetesen extrémebb méreteket is be tudunk vállalni, de azt egyeztetnünk kell.

Kérje most ingyenes árajánlat kérés weboldal, webáruház készítés, webtárhely ügyintézés, vagy domain név regisztráció témában.

A dzs-z.hu weboldalon található tárhely ajánlataink.

Lehetőség van több domain egy webtárhelyen való hostolására is. Erről kérjen külön ajánlatot tőlünk.

A Neunet Bt. weboldal készítési, domain szolgáltatásának az igénybevétele esetén az árak tovább csökkenthetnek.

Kérem olvassa el figyelmesen a Neunet Bt. Általános Szerződési Feltételek oldalon található információit.