AVG 9.0 Linux levelező szerver védelem

AVG vírusírtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzeközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusító ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusírtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Linux levelező szerver változat

Intel alapú Linux operációs rendszerű levező és fájlszerverek védelmét látja el. A levelező szerverek közül hatékonyan működik együtt szinte bármely külső szűrő kezelésére alkalmas programmal (pld. Sendmail, Postfix, Exim, Qmail, stb.).
AVG Linux levelező szerver változat részletes információ

ab-avg-business-email-server-edition AVG Linux levelező szerver változat vásárlás
AVG Linux levelező szerver változat letöltés
AVG Linux levelező szerver változat 30 napos próba

Áttekintés

Az AVG Linux Levelező szerver változata lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok támadásai ellen azért, hogy Önnek rövid ideig se kelljen nélkülöznie az e-mail szolgáltatást. Az AVG liNUX Levelező Szerver változata a gondos tervezésnek és mindenre kiterjedő tesztelésnek köszönhetően igen megbízható, gyors és csekély erőforrás igényű alkalmazás. Pont olyan, amilyenre egy fontos vállalati rendszer védelménél szüksége van.

Legfontosabb tulajdonságok

 • Valós idejű vírusvédelem az elektronikus levelek ellenőrzésével.
 • Maximális biztonság  — rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark
 • Hatékony felügyeleti eszközök az egyszerű beállítás és használat érdekében
 • Együttműködik az összes elterjedt linux alapú levelezőszerverrel
 • Ingyenes nagy sebességű frissítések  — a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és program frissítéseket.
 • Ingyenes, heti 7×24 órás technikai támogatás elektronikus levélben

Előnyök

 • 100% vírus felismerési hatékonyság — az AVG keresőmotorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az „in the wild“ (vadon élő vírusok) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
 • Teljes körű levelezés védelem — Ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi a postafiókokat e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG támogatja a legelterjedtebb levelező és üzenetkezelő szervereket: Lotus Domino, PostFix, QMail, Sendmail and Exim, hogy csak a legfontosabbakat említsük.
 • A szerver működésének teljes körű védelme — Az AVG hatékony Állandó Védelme megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
 • Teljes felügyelet — Az AVG felügyeleti eszközei megkönnyítik a rendszergazda feladatát és hatékonyabbá teszi a munkáját. Ezzel sok időt takaríthat meg és sok bosszúságtól kímélheti meg magát.
 • A fertőzések automatikus kezelése — Az AVG automatikusan javítja és eltávolítja a levelek fertőzött mellékleteit még azelőtt, hogy a felhasználó megnyithatná a veszélyes üzenetet.
 • Hatékony időzítő rendszer — Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.

Támogatás

Az AVG világszínvonalú terméktámogatási szolgáltatása minden érvényes, regisztrált, kereskedelmi terméket használó ügyfele részére további díjfizetés nélkül érhető el. A terméktámogatással elérhet magasan képzett tapasztalt munkatársainkat, akik a hét minden napján 24 órán keresztül válaszolnak az elektronikus levélben feltett kérdésekre. Ezen túlmenően olyan ingyenes tudásbázisokat is rendelkezésükre bocsátunk, mint a Gyakran Ismételt Kérdések adatbázisa.

licencelés

Linux Levelező szerver változatának használatához postafiókonként 1 db licencet kell vásárolni. A termék 10, 25, 50, 75 felhasználós csomagokban vásárolhatók meg. Nagyszámú postafiókkal rendelkező vállalatok és intézmények számára korlátlan számú postafiók védelmére jogosító licenceket is vásárolhatnak.

Nyelvi változatok:

Angol

Követelmények

 • Intel Pentium, 300 MHz, 70 MB szabad lemezterület, 64 MB RAM
 • Red Hat/SUSE/Mandriva/Ubuntu/DEBIAN és más linux i386 disztribúciók

További termékek

Kategóriák: Anti-vírus szoftverek. Bookmark the permalink. AVG 9.0 Linux levelező szerver védelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.