AVG 9.0 Fájlszerver védelem

AVG vírusírtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzeközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusító ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusírtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Fájlszerver változat 9.0

Az előzőbbihez hasonlóan szintén kémprogramok elleni védelemmel lett kiegészítve ez a termék is. Amennyiben úgy gondolja, hogy elegendő csak szerveroldali védettséget biztosítania (pld. merevlemez nélküli munkaállomásokat használ), akkor ez egy igen kedvező árú konstrukció az Ön számára. Mendezseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver. Semmiképpen sem javasoljuk hagyományos munkaállomások esetén az AVG Anti-Virus Business Változat olcsóbb alternatívájaként használni!
AVG Fájlszerver változat 9.0 részletes információ

Átfogó megoldás Fájl és Terminál szerverek számára.

ab-avg-business-file-server-edition AVG Fájlszerver változat 9.0 vásárlás
AVG Fájlszerver változat 9.0 letöltés
AVG Fájlszerver változat 9.0 30 napos próba

 

Az AVG díjnyertes fájlszerver változata teljes körű védelmet biztosít a kiszolgálókon tárolt adatok, valamint a terminál szolgáltatásokat (Távoli asztal) használó kapcsolatok számára. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni fájl és terminál szervereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi adatait, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is. Ami különösen fontos a terminál szolgáltatások védelme esetén.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagy teljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

  • ÚJ még nagyobb teljesítményű és még gyorsabb víruskereső motor
  • TOVÁBBFEJLESZTETT védelem az adathalász támadások ellen
  • TOVÁBBFEJLESZTETT Távfelügyeleti modul segítségével telepítheti a programot a számítógépekre felügyelheti a beállításokat és kezelheti a rendkívüli eseményeket

Természetesen a licencelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe

 

 

AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat

Ez a változat a gyakorlatilag fájlszerver változatba került beépítésre. Külön mindössze régi ügyfeleink miatt szerepeltetjük. A fájlszerver védelmi funkciókon felül el tudja látni a SharePoint Portálszerverek védelmét is. Licencelése a fájlszerver változatnak megfelelően történik. Ellátja a fizikai szerveren futó SharePoint Portálszerver és a fájlszerver védelmét is, így két védelmet kap egynek az áráért.
Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat

AVG Anti-Vírus Business Edition - hivatalos viszonteladó AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat vásárlás
AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat letöltés
AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat 30 napos próba

 

Az AVG díjnyertes fájlszerver változata teljeskörű védelmet biztosít a kiszolgálókon tárolt adatok, valamint a terminál szolgáltatásokat (Távoli asztal) használó kapcsolatok számára. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni fájl és terminál szerevereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi adatait, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is. Ami különösen fontos a terminál szolgáltatások védelme esetén.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagyteljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

  • ÚJ még nagyobb teljesítményű és még gyorsabb víruskereső motor
  • TOVÁBBFEJLESZTETT védelem az adathalász támadások ellen
  • TOVÁBBFEJLESZTETT Távfelügyeleti modul segítségével telepítheti a programot a számítógépekre felügyelheti a beállításokat és kezelheti a rendkívüli eseményeket

Természetesen a liszenszelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe

 

Comments are closed.