Vírusírtó ismertetők, letöltés, vásárlás

Vírusirtó ismertetők, letöltés, vásárlás

AVG anti vírus

Kaspersky Internet Security

avg anti virus logo Kaspersky internet security logo
AVG anti vírus megoldások. Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.Részletesen az AVG-ről Kaspersky Internet Security megoldások, ajánlataink. A Kaspersky Internet Security 2013 vírusirtó prémium védelmet nyújt a vírusok, trójai programok, spamek, hackerek és egyéb fenyegetések ellen.Részletesen a Kaspersky-ről

ESET NOD32 antivirus

Panda Security

eset-virusirto-logo-300 panda-security-logo-300
Az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt a vírusok, a kémprogramok, a rootkit-ek és a kéretlen reklámprogramok ellen is. A proaktív védelmi technológiának köszönhetően, megállítja a legújabb, még ismeretlen károkozók többségét is, így védelmet nyújt a nulladik napi támadások ellen is.

Legyen cége kis-, vagy közepes méretű vállalkozás, vagy nagyvállalat, a Panda Security olyan globális védelmi megoldást kínál, amely alkalmazkodik vállalkozása védelmi szükségleteihez. Könnyen telepíthető, könnyen karbantartható és megfizethető.

Részletesen a Panda Security-ről.

 


Az AVG vírusirtó

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladóAz AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzetközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusirtó ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusirtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

Az AVG vírusirtó termékek bemutatása

Megjelent az AVG Anti-Vírus 2013-as változat

Operációs Rendszer Támogatottság

avg-antivirus-2013-135AVG Anti Vírus 2013 számítógépek vírus védelmére szolgáló eszköz a következő operációs rendszerekhez:

 • Windows XP Home Edition SP2
 • Windows XP Professional SP2
 • Windows XP Professional x64 Edition SP1
 • Windows Vista (x86 és x64, minden változat)
 • Windows 7 (x86 és x64, minden változat)
 • Windows 8 (x32 és x64)

(frissebb Service Pack-ot tartalmazó operációs rendszerekkel is működik az AVG anti vírus)
Megjegyzés: Az Identity komponens nem támogatott Windows XP x64 rendszeren. Ezen az operációs rendszeren is lehetséges AVG Anti Vírus 2013 telepítése, de csak az IDP komponens nélkül.

Minimum & Ajánlott HW követelmények
Minimum hardver követelmény az AVG Anti Vírus 2013 telepítéséhez
 • Intel Pentium CPU 1.5 GHz vagy gyorsabb
 • 512 MB (Windows XP) / 1024 MB (Windows Vista, Windows 7) RAM mennyiség
 • 1.3 GB szabad diszk terület (az install-hoz)
Javasolt hardver követelmény AVG Anti Vírus 2013 használatához
 • Intel Pentium CPU 1.8 GHz vagy gyorsabb
 • 512 MB (Windows XP) / 1024 MB (Windows Vista, Windows 7) RAM mennyiség
 • 1.6 GB szabad diszk terület (az install-hoz)
Az AVG Anti-Vírus 2013 letöltése, dokumentáció, vásárlás

 

AVG Anti-Vírus 9.0

AVG Anti-Vírus 9.0 ismertető ah-avg-home-antivirusRégi – új termék. Klasszikus víruskeresőnk megújult licenceléssel a szokásos számítógépes vírusok és a nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló termék, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas. A korábbi egy felhasználós változat megújult változata. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3 és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra AVG Anti-vírus 9.0 üzleti változatban is elérhető. Az üzleti változata személyi tűzfalat is tartalmaz és szerverek védelmére is alkalmas.
AVG Anti-Vírus 9.0 részletes ismertető