ESET NOD32 antivirus

ESET NOD32 antivirus letöltés, vásárlás

ESET-NOD32-logo-135
Az ESET NOD32 Antivirus védelmet nyújt a vírusok, a kémprogramok, a rootkit-ek és a kéretlen reklámprogramok ellen is.
A proaktív védelmi technológiának köszönhetően, megállítja a legújabb, még ismeretlen károkozók többségét is, így védelmet nyújt a nulladik napi támadások ellen is.
A képességeit illetően sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus új verziója az eddig is páratlanul gyors keresőmotor továbbfejlesztése eredményeként még elődeinél is kevesebb erőforrást köt le, így számottevően nem lassítja le a számítógépet.
Megbízhatóságát a független teszteken elért eredmények igazolják: az ESET NOD32 vírusirtó birtokolja a legtöbb VB100% díjat, emellett az AV-Comparatives többször is az év antivírus szoftverének választotta.

ESET Biztonsági szoftver, dobozos változat

Cégünk be tudja szerezni az ESET v. NOD32 antivirus program különböző változatait. A NOD32 virusírtó programból shareware, demo változat tölthető le.

Az ESET vírusirtó termékek bemutatása

ESET NOD32 Antivirus v8

eset-nod32-antivirus-v8

 

Az ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközi Virus Bulletin tesztek VB100 rekordját, és számos más független díj és teszt nyertese. Az AV-Comparatives laboratórium több alkalommal választotta az Év Vírusirtójának többek között azért, mert a szoftver proaktív módon képes blokkolni a kártevőket anélkül, hogy lelassítaná számítógépét.

ESET NOD32 Antivirus v8 részletes ismertető

ESET Smart Security v8

eset-smart-security-v8Az ESET Smart Security programcsomag a NOD32 technológia új generációja, mely a NOD32 vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, levélszemétszűrőt és lopásvédelmi modult is tartalmaz. Így nem csupán az internetes kártevők ellen nyújt védelmet, de elhárítja a betörési kísérleteket, és kiszűri a levélszemetet is. Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti, ezáltal a program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen.

ESET Smart Security v8 részletes ismertető