Céges bemutatkozó weboldal készítése

Céges bemutatkozó weboldal készítése

Hogyan lehet a vállalkozásának weboldala. Egyszerű és gyors lépés a céges bemutatkozó weboldal elkészítéséhez. Gyors céges internetes megjelenés.

Egy új céges weboldal elkészítéséhez szükség van: praktikusan egy .hu domain név regisztrációra, egy megfelelő méretű web tárhelyre, a weboldal elkészítésére. Ezzel röviden és gyorsan meg lehet jeleníteni cégét az interneten. Így akár 1-2 nap alatt is kikerülhet a cége az internetre, megjelenhet a vállalkozás weboldala.

Mennyiben kerül egy céges bemutatkozó weboldal?

Most nálunk a regisztrációhoz tartozó 2 éves domain fenntartás, a weboldalhoz tartozó web tárhely 2 éves fenntartása és egy 4-5 oldalas bemutatkozó weboldal elkészítése akár bruttó 25.400 Ft.

Mit tartalmaz ez az ár, milyen feltételek és garanciákat adunk?

Tartalmazza az ár .hu domain név regisztrációját és fenntartását az első 2 évre. Ehhez a regisztrációhoz meg kell kapnunk egy kitöltött .hu domain regisztrációs űrlapot, amelyet céges aláírással kell ellátni. Ezt emailben megküldeni a vállalkozás aláírási címpéldányával és cégbírósági bejegyzésével együtt. Ezzel indulhat a domain név regisztrációja, ami akár pár óra alatt megtörténhet, ezt követően használható a domain név a végleges bejegyzés előtt is.

Az árban benne foglaltatik a Neunet Bt. 100-250MB-os web tárhelye, mely alkalmas a weboldal kiszolgálására, valamint maximum 5 email cím használatára. A tárhely mérete a későbbiekben tovább növelhető, amennyiben a weboldal grafikai és tartalmi mérete ezt igényli.

A 4-5 oldalas céges bemutatkozó oldal egy reszponzív, mobil nézetes, mobil barát weboldal, amely a Főoldal (kezdő oldal), Bemutatkozás (Rólunk oldal), Szolgáltatások (Szolgáltatás ismertető oldal), Kapcsolat (Kapcsolat felvételi lehetőségeket, elérhetőségeket tartalmazó oldal) tartalmaz, illetve opcionálisan, lehet egy 5. oldal, ahol termékeket, vagy a céget képekben, esetleg egy külön kiemelt szolgáltatást tudnak bemutatni. Ennek elkészítéséhez van a legtöbb alapfeltétel, miszerint pontos, érdekes, egyszerű, de a felhasználók számára érdekes adatokat kell megküldeni  a weboldal feltöltéséhez.

Mikor kerülhet ennél többe egy a vállalkozást bemutató céges weblap?

A céges domain név regisztráció akkor kerülhet többe, ha több domain nevet is kívánnak vásárolni, ha nem vagy nem csak .hu domain nevet szeretnének használni, hanem .eu vagy pl. .com domaint választanak.

A tárhely ára akkor növekszik, ha maguk szeretnék később a weboldal tartalmát szerkeszteni, változtatni. De természetesen mi vállaljuk a weboldal követését, így a tartalom frissítését is, ezzel együtt a megfelelő tartalmak megírást, a keresőoptimalizálást. Nyilván azzal is változik a weboldalhoz szükséges tárhely mérete, ha több képet, dokumentumot töltenek fel vagy csak több email címet szeretnének használni.

A legnagyobb változás az árban az lehet, ha nagyobb bonyolultságú, akár termékbemutató, vagy webáruház rendszerű weboldalt szeretnének. Ezekre mindig egyedi árat adunk. Szintén jelentősen befolyásolhatja a vállalási árat és elkészítési időt, ha designerrel elkészített egyedi weboldalt szeretnének.

Miért érdemes elkészíttetni saját céges weboldalt?

A legfontosabb érv a saját weboldal mellett az, hogy jelentősen növelheti cége ismertségét, ezzel rengeteg új ügyfelet és munkát szerezhet, amin keresztül növekedhet a bevétele.

A saját domain név használata az emailezéshez, a saját rendezett céges weboldal meglétével a vállalkozás nemcsak ismertebb lesz, hanem növeli értékét és megbízhatóságát. Egy saját weboldal elkészítése után olyan emberek, vállalkozások érhetik el, akik eddig nem ismerhették meg a cégüket.

 

Comments are closed.