Kaspersky vírusirtó

Kaspersky vírusírtó letöltés, vásárlás

Kaspersky vírusírtó - viszonteladó

A Kaspersky vírusirtó termékek bemutatása

Kaspersky Anti-Virus 2013

A Kaspersky Anti-Virus 2013 a számítógép védelmi rendszerének gerince, valós idejű védelmet nyújt a legújabb kártevők ellen is. A háttérben dolgozik intelligens kereséssel és kicsi, gyakori frissítésekkel, proaktív védelmet nyújtva az internet ismert és új kártevőivel szemben. Használja ezen vírusirtó nélkülözhetetlen védelmét, amely a gépet sem lassítja.
Az e-mailjeink biztonságban vannak függetlenül attól, hogy melyik levelező klienst használjuk, mert a Kaspersky Anti-Virus 2013 valós időben vizsgálja a levél forgalmat, ezen felül beépülő modulokat és víruseltávolító eszközöket is tartalmaz a legnépszerűbb levelező programokhoz, mint például a Microsoft Outlook és Microsoft Outlook Express.
A Kaspersky Anti-Virus 2013 az összes HTTP-alapú internetes forgalmat böngészőtől függetlenül, valós időben figyeli. A kártékony programokat még azelőtt kiszűri, hogy azok megfertőzhetnék a számítógépünket, így biztonságban használhatjuk az internetet.
A vírusirtó segítségével a számítógép bármely területét átvizsgálhatjuk, az egyes fájloktól a meghajtókon át az eltávolítható tárolókig. Azt is választhatjuk, hogy csak a kritikus terülteket vizsgáljuk, mint például az automatikusan induló folyamatok, amelyek a vírusok, férgek és trójai programok kedvenc rejtekhelyei.
A Kaspersky Anti-Virus 2013 képes megakadályozni azt is, hogy a bűnözők hozzáférjenek adatainkhoz. A trójai és keylogger programokat arra tervezték, hogy a személyes adatokat tudomásunk és beleegyezésünk nélkül megszerezzék, és továbbítsák azt illetékteleneknek. A vírusirtó észleli és megsemmisíti ezeket a szoftvereket, biztosítva, hogy az adatokhoz csak az arra jogosultak férjenek hozzá.
A szoftver már magyar nyelven is elérhető, amelyre ingyenesen áttérhetnek az érvényes angol nyelvű licenccel rendelkező ügyfeleink.
Mivel a Kaspersky Anti-Virus 2013 vírusirtót online formában értékesítjük, a vásárlás során kizárólag az átutalásos és a bankkártyás fizetési mód választható! A szoftver aktiválásához szükséges termékkulcsot és licenclevelet e-mailben, a számlát pedig postán juttatjuk el Önnek.
Addig is a vírusirtó szoftver ingyenes, 30 napos próbaverzióját letöltheti a lenti gomb segítségével.

A Kaspersky Anti-Virus 2015 bemutatása

Kaspersky Anti-Virus 2015

kaspersky-anti-virus-KAV_2015A Kaspersky Anti-Virus számítógépe első védelmi vonala – díjnyertes technológiákkal harcol a rosszindulatú programok ellen, és megvédi Önt a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb fenyegetésektől. A teljesítményre optimalizált Kaspersky Anti-Virus a “színfalak mögött” dolgozik, így megvédi Önt a legújabb fenyegetésektől, anélkül, hogy ezzel lelassítaná számítógépét.

Részletesen a Kaspersky Anti-virus programról.

Kaspersky Internet Security 2015 Multi-device

kaspersky-internet-security-KISMD_2015

A Kaspersky Internet Security – Multi-Device használatakor Önnek mindössze egyetlen termékre és egyetlen licencre van szüksége, hogy megvédje a Windows és Mac rendszerű számítógépek, valamint az androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ vagy mikor internetezik, nyugodt lehet afelől, hogy a Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái folyamatosan védik Önt, pénzét, bizalmas adatait és gyermekeit.

Részletesen: Kaspersky Internet Security 2015 Multi-device