AVG Internet Security 2016 ismertető, megrendelés

AVG vírusirtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzetközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusirtó ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusirtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Anti-Vírus Internet Security változat 2016

Új termék, az asztali és hordozható gépekre szánt AVG termékek legsokoldalúbb tagja, amely az AVG Antivírus plusz Tűzfal és az AVG Anti-Spyware termékek egyesítésével jött létre, ezen kívül olyan kiegészítőket is kapott, mint a levélszemét (SPAM) szűrés. Az integráció miatt egy igen megbízható és gyors biztonsági alkalmazáshoz jutnak akik, ezt a terméket választják. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra business változatban is elérhető, amely szerveren is futtatható, valamint ellátja a levelező szerverek vírus és SPAM szűrését is.
AVG Internet Security 2016 részletes információ

avg-internet-security-2016 AVG Anti-Virus Internet Security változat 2016 vásárlás
AVG Anti-Virus Internet Security változat 2016 letöltés
AVG Anti-Virus Internet Security változat 2016 ingyenes próba

Áttekintés

Az AVG Internet Security 2016 a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok, valamint a levélszemét (SPAM) ellen. Az AVG internet Security, az AVG minden védelmi megoldását tartalmazza. Magában foglal egy hatékony vírusirtót, egy tűzfalat, levelezés védelmet, levélszemét ( spam ) szűrőt, web védelmet és sok más védelmi megoldást. Az AVG vírusirtó összetevője nem csak egy egyszerű víruskereső program, hanem egyidejűleg védelmet nyújt a kémprogramok ellen is.  A beépített, szabadalmaztatott Web védelmi modulnak köszönhetően az Interneten keresztül meglátogatott tartalmakat még az előtt ellenőrzi, mielőtt azok kárt tehetnének számítógépében. Az AVG Internet Security ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A terméket könnyű telepíteni és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni. Átfogó védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, hirdetési programok, ellen. A program támogatja a több magos processzorokat, így még nagyobb sebességet érhet el anélkül, hogy számítógépe teljesítménye csökkenne.

Az AVG Internet Security 2016 legfontosabb tulajdonságai

 • Vírusirtó összetevője valós időben ellenőrzi fájljait, elektronikus leveleit és azonnali üzeneteit, hogy azok tartalmaznak-e valamilyen veszélyes kódot, vírust, kémprogramot vagy más rosszindulatú alkalmazást.
 • A legfrissebb kutatási eredményeken alapuló levélszemét (SPAM) szűrő modulnak köszönhetően kiszűrheti a kéretlen kereskedelmi leveleket és védekezhet az adatlopások (phishing) ellen.
 • A szabadalmaztatott Web Védelmi modul megvédi a honlapokon keresztül terjedő fertőzések ellen.
 • Az Anti-Rootkit modul felderíti a rejtőzködő folyamatokat ( rootkit-tek ) , amelyek ellen az egyszerű vírusirtó programok hatástalanok. A rootkit-tek képesek elrejtőzni a hagyományos víruskereső programok elől, mind a számítógép memóriájában, mind pedig a lemezen. Ezek a rootkit-tek adatokat gyűjthetnek az Ön számítógépéről, amelyet továbbküldenek, vagy egyszerűen csak valamilyen romboló funkcióval rendelkeznek Ezeknek a rejtőzködő rootkit folyamatoknak felderítésére olyan megoldásra van szüksége, mint az AVG.
 • A tűzfal összetevő segítségévek elrejti számítógépét az Interneten a számítógépes kalózok fürkésző tekintete elől. Az AVG tűzfala blokkol minden beérkező kapcsolatot, hacsak Ön nem rendelkezik másképpen. Az AVG tűzfala ugyancsak ellenőrzi a futó folyamatokat és azok hálózati kapcsolatait. A programok csak az Ön engedélyével létesíthetnek kapcsolatokat. Így az AVG egy esetleges vírus vagy rootkit fertőzés esetén akkor is védelmet nyújthat, amikor más vírusirtó, víruskereső funkciókkal rendelkező programok már nem, hiszen a tűzfal megakadályozhatja azt, hogy a vírus külső kapcsolatot építsen fel és elküldje az Ön bizalmas adatait.
 • Maximális biztonság  — rendelkezik a legnagyobb biztonsági minősítő intézetek tanúsításaival, mint a VB100%, ICSA, és a West Coast Labs Checkmark
 • Ingyenes nagy sebességű frissítések  — a licenc teljes érvényességi ideje alatt automatikusan megkapja a legújabb vírus adatbázis és program frissítéseket.
 • Több nyelvű támogatás, mindössze egyetlen csomagban — nem kell bajlódnia a megfelelő nyelvű verzió kiválasztásával. Bármely rendelkezésre álló nyelv szabadon használható.
 • Ingyenes, heti 7×24 órás technikai támogatás elektronikus levélben

Előnyök

 • 100% Vírus felismerési hatékonyság az AVG Internet Security víruskereső motorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az “in the wild” ( vadon élő vírusok ) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljes körű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
 • Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellen az AVG Internet Security a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.
 • Fájlműveletek védelme Az AVG Internet Security víruskereső összetevőjén belül az Állandó Védelem megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
 • Teljes körű felügyelet a hálózati kapcsolatok felett Az AVG Internet Security tűzfala folyamatosan figyeli a számítógépe és a külvilág közötti adatforgalmat. Blokkolja a nemkívánatos adatcsomagokat és megakadályozza, hogy bizalmas adatait trójai támadók elküldhessék számítógépéről, valamint megvédi számítógépét a kívülről érkező támadások ellen. Az AVG Tűzfalának beállító varázslója felismeri az általánosan használt alkalmazásokat és ennek megfelelően automatikusan beállítja magát. Az automatikus beállításokat Ön bármikor felülbírálhatja és saját beállításokat készíthet.
 • Teljes körű levelezés védelem Az AVG Internet Security  E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG víruskereső az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!
 • E-mail szemét (SPAM) és adatlopás (phishing) védelem Az AVG minden beérkezett levelet megvizsgál. A SPAM szűrő adatbázisa percről-percre bővül, így páratlan hatékonysággal védekezhet a levélszemét és adatlopásra irányuló támadások ellen.
 • Rugalmas és intelligens keresés Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.
 • Fenyegetések automatikus kezelése Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
 • Hatékony időzítő rendszer Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.
 • Biztonságos azonnali üzenetek Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.
 • Személyazonosság védelem Az AVG Internet Security Identity Protection nem  forradalmian újszerű módon veszi fel a harcot a támadásokkal. Valós időben vizsgálja a futó folyamatokat. Erőforrásigénye jellemzően kevesebb mint a rendszerteljesítmény 1-2%-a! A futó folyamatok elemzésével a legkisebb gyanús művelet esetén is közbeavatkozik és helyreállítja a futó folyamatok által károsított adatok korábbi állapotát.

Támogatás

Az AVG Internet Security világszínvonalú terméktámogatási szolgáltatása minden érvényes, regisztrált, kereskedelmi terméket használó ügyfele részére további díjfizetés nélkül érhető el. A terméktámogatással elérhet magasan képzett tapasztalt munkatársainkat, akik a hét minden napján 24 órán keresztül válaszolnak az elektronikus levélben feltett kérdésekre. Ezen túlmenően olyan ingyenes tudásbázisokat is rendelkezésükre bocsátunk, mint a Gyakran Ismételt Kérdések adatbázisa.

Licencelés

A termék használatához számítógépenként 1 db licencet kell vásárolni. A termék 1, 2, 3, 5 és 10 licencet tartalmazó csomagokban vásárolható meg.

A licencek 1 vagy 2 évre vásárolhatók meg. A licenc teljes futamideje alatt a felhasználó jogosult a program és vírus adatbázis frissítések ingyenes letöltésére és műszaki támogatás igénybevételére.

Nyelvi változatok:

Angol, Cseh, Francia, Holland, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Portugál, Szerb, Szlovák, Spanyol

Követelmények

 • Intel Pentium, 1.2 GHz, 70 MB szabad lemezterület a telepítéshez, 256 MB RAM
 • Windows 2000 SP4 SRP1/Windows XP/Windows XP 64 bit/Windows Vista/ Windows Vista 64bit / Windows 8.1 / Windows 10

További termékek

Nincs adat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.