AVG 9.0 Üzleti Internet Security

AVG vírusirtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzetközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusirtó ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusirtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Internet Security Business 9.0

Az AVG Anti-Vírus Business változat továbbfejlesztett változata. Legfontosabb többlet képességei, hogy  képes levelező szerverei vírus és SPAM elleni védelmére is, valamint tartalmazza az AVG egyedülálló azonosság védelmi modulját, amely a még ismeretlen vírusok ellen nyújt védelmet. Ezen kívül számos további szolgáltatás, rendszereszköz segíti különösen a szakemberek munkáját is. Ugyancsak ingyenesen jár hozzá az AVG Helyreállító CD, amellyel fertőzött számítógépeket menthet meg.
AVG Internet Security Business változat 9.0 részletes információ

Teljes körű megoldás az vállalkozása számítógépeinek védelmére.

AVG Anti-Vírus Business Edition - hivatalos viszonteladó AVG Internet Security Business 9.0 vásárlás
AVG Internet Security Business 9.0 letöltés
AVG Internet Security Business 9.0 30 napos próba

Ha Ön használ online szolgáltatásokat, akkor ehhez megfelelő védelemre is szükség van. Az AVG Internet Security Business változatot annak figyelembe vételével fejlesztettük ki, hogy Önnek minden területen maximális védelmet nyújtson. Egyetlen terméket használva oldhatja meg munkaállomásai, fájl és levelező szerverei védelmét is. Természetesen a termékben megtalálhatja két forradalmi megoldásunkat is:

LinkScanner LinkScanner ® – megakadályozza, hogy munkatársai veszélyes tartalmú weboldalakat nyissanak meg számítógépeiken

ID Protection - személyazonosság védelem Személyazonosság védelem: A futó programok viselkedését elemezve ismeri fel legújabb típusú támadásokat is és akadályozza meg az adatlopást

 

Az Internet Security Business Edition egyesíti mindezeket a képességek egy nagyszerű, teljesen megújult tűzfallal, valamint a már megszokott nagy teljesítményű keresőmotorral, amelyek egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

  • ÚJ Személyazonosság Védelem, amely a vírusvédelmen túlmutatóan védi adatait és számítógépét.
  • ÚJ még nagyobb teljesítményű és még gyorsabb víruskereső motor
  • TOVÁBBFEJLESZTETT védelem az adathalászok ellen és új szerver oldali SPAM szűrő
  • TOVÁBBFEJLESZTETT tűzfal, amely megvédi a hackerek, számítógépes kalózok támadásai ellen vállalkozása gépeit
  • ÚJ  helyreállító CD, amelyet ingyenesen biztosítunk Business megoldásaink mellé. Segítségével állíthatja helyre fertőzött rendszereit, mentheti le adatait.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT Távfelügyeleti modul segítségével telepítheti a programot a számítógépekre felügyelheti a beállításokat és kezelheti a rendkívüli eseményeket

Természetesen a licencelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe

 

Comments are closed.