AVG Anti-Vírus 9.0 üzleti változat

AVG Anti-Vírus 9.0 üzleti változat

AVG vírusirtó 9.0 üzleti változat letöltés, vásárlás

avg-anti-virus-logoAz AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzetközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusírtó ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusirtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Anti-Vírus Business változat 9.0

Az AVG Antivírus plusz Tűzfal továbbfejlesztett változata, amely magasabb felhasználószám mellett a központi felügyeletet is támogatja, ezen kívül ez a termék szervereken is futtatható. Ha Ön sok számítógéppel rendelkezik és szeretne időt, energiát és pénzt spórolni a az egyes számítógépeken az AVG beállításával és frissítésével kapcsolatos műveleteken, akkor az AVG BUSINESS VÁLTOZATA az optimális választás.
AVG Anti-Vírus Business 9.0 részletes ismertető

Alapvető megoldás az vállalkozása számítógépeinek védelmére.

ab-avg-business-antivirus-business-edition AVG Anti-Vírus Business változat 9.0 vásárlás
AVG Anti-Vírus Business változat 9.0 letöltés
AVG Anti-Vírus Business változat 9.0 30 napos próba

Ha Ön használ online szolgáltatásokat, akkor ehhez megfelelő védelemre is szükség van. Az AVG Anti-Vírus Business változatot annak figyelembe vételével fejlesztettük ki, hogy Önnek minden területen maximális védelmet nyújtson. Egyetlen terméket használva oldhatja meg munkaállomásai és fájlszerverei védelmét is.

Az AVG Anti-Vírus Business változat költséghatékonyan véd a legkifinomultabb online és offline támadások ellen is.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagy teljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

  • ÚJ még nagyobb teljesítményű és még gyorsabb víruskereső motor
  • TOVÁBBFEJLESZTETT tűzfal, amely megvédi a Hackerek, számítógépes kalózok támadásai ellen vállalkozása gépeit
  • ÚJ  helyreállító CD, amelyet ingyenesen biztosítunk Business megoldásaink mellé. Segítségével állíthatja helyre fertőzött rendszereit, mentheti le adatait.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT Távfelügyeleti modul segítségével telepítheti a programot a számítógépekre felügyelheti a beállításokat és kezelheti a rendkívüli eseményeket

Természetesen a licencelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe.

Kategóriák: Anti-vírus szoftverek. Bookmark the permalink. AVG Anti-Vírus 9.0 üzleti változat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Comments are closed.