AVG Levelező szerver védelem

AVG vírusírtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzeközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusító ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusírtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Levelező Szerver változat 9.0

Ha Ön Windows 2000/2003/2008 szerveren futó Exchange 2000/2003/2007 levelező szolgáltatásait szervereit szeretné védeni a vírustámadások ellen és szeretné, ha az összes küldött és fogadott levél ellenőrzött legyen, akkor  ezt a változatot kell választania. A korábbi változathoz képest a kém és hirdetési programok elleni védelem is a termék része lett. Menedzseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver.
AVG Levelező Szerver változat 9.0 részletes információ

Átfogó megoldás levelező szerverek számára.

AVG Anti-Vírus Business Edition - hivatalos viszonteladó AVG Levelező Szerver változat 9.0 vásárlás
AVG Levelező Szerver változat 9.0 letöltés
AVG Levelező Szerver változat 9.0 30 napos próba

 

Az AVG díjnyertes levelező szerver változata teljes körű védelmet biztosít az elektronikus levélben terjedő vírusok kémprogramok és a SPAM ellen. Ha már használ valamilyen más megoldást számítógépei védelmére, de még nem találta meg, hogy hogyan szeretné védeni levelező szervereit, akkor az AVG Email Server Változat legjobb megoldás a probléma kezelésére. Az AVG Azon kívül, hogy megvédi levelező szerverét és leveleit a vírusok és SPAM ellen, védelmet nyújt a veszélyes tartalmak letöltése ellen is.

Az AVG  már megszokott  és elismert nagy teljesítményű keresőmotorja egyedülálló megelőző védelmet biztosítanak Önnek. Az AVG fejlesztései által biztosított technológiai előny a garancia arra, hogy beruházása és védelme megőrizze értékét valamint biztonságát.

Az AVG hatékonyan ötvözi a gyorsaságot a hatékonysággal:

  • ÚJ még nagyobb teljesítményű és még gyorsabb víruskereső motor
  • TOVÁBBFEJLESZTETT védelem az adathalász támadások ellen
  • ÚJ  központi SPAM elleni védelem
  • TOVÁBBFEJLESZTETT Távfelügyeleti modul segítségével telepítheti a programot a számítógépekre felügyelheti a beállításokat és kezelheti a rendkívüli eseményeket

Természetesen a licencelés teljes ideje alatt ingyenes terméktámogatást vehet igénybe.

 

Comments are closed.