AVG vírusirtó és internet security 2013-as kiadásai

AVG vírusirtó és internet security 2013-as kiadásai

Az AVG vírusirtó és AVG internet Security 2013-as kiadásainak az ismertetése.

Az AVG vírusirtó termékek bemutatása

AVG Anti-Vírus 2013

avg-antivirus-2013-135Páratlan sebesség és szolgáltatás. Vírusirtó/víruskereső, kémprogram védelem, Web védelem, link vizsgáló.
Az AVG Anti-Vírus 2013 vírusirtó alapvető védelmet nyújt a számítógép mindennapos használata mellett. A lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok ellen. Az AVG Anti-Vírus ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára.
AVG Anti-Vírus 2013 részletes ismertető

AVG Anti-Vírus 9.0

ah-avg-home-antivirusRégi – új termék. Klasszikus víruskeresőnk megújult licenceléssel a szokásos számítógépes vírusok és a nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló termék, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas. A korábbi egy felhasználós változat megújult változata. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra AVG Anti-vírus 9.0 üzleti változatban is elérhető. A Business  változata személyi tűzfalat is tartalmaz és szerverek védelmére is alkalmas.
AVG Anti-Vírus 9.0 részletes ismertető

AVG Anti-Vírus plusz Tűzfal 9.0

avg-home-antivirus-firewallRégi – új termék. Klasszikus tűzfalas víruskeresőnk megújult licenceléssel vírusok és a nemkívánatos alkalmazások mellett a számítógépes betörések és adatlopások elleni védekezésre is szolgáló termék, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas. A korábbi egy felhasználós tűzfalas változat megújult változata. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra business változatban is elérhető.
AVG Anti-Vírus plusz Tűzfal 9.0 részletes ismertető

AVG Internet Security 9.0

ah-avg-home-internet-securityÚj termék, az asztali és hordozható gépekre szánt AVG termékek legsokoldalúbb tagja, amely az AVG Anti vírus plusz Tűzfal és az AVG Anti-Spyware termékek egyesítésével jött létre, ezen kívül olyan kiegészítőket is kapott, mint a levélszemét (SPAM) szűrés. Az integráció miatt egy igen megbízható és gyors biztonsági alkalmazáshoz jutnak akik, ezt a terméket választják. A program 1 és 2 éves licenccel 1,2,3, és 10 felhasználós csomagban vásárolható meg. Magasabb felhasználószámokra üzleti változatban is elérhető, amely szerveren is futtatható, valamint ellátja a levelező szerverek vírus és SPAM szűrését is.
AVG Internet Security 9.0 részletes információ

AVG Identity Protection

avg-identity-protectionAz AVG IDP ( személyazonosság védelem ) egy forradalmian új megoldás. Ez nem egy hagyományos víruskereső vagy vírusirtó program. Igen alacsony rendszerhasználat ( 1-2% ) mellett elemzi a futó folyamatokat és azok viselkedését. Bármilyen gyanús viselkedés esetén a folyamatról riasztást küld, azt leállítja és képes visszaállítani a folyamat által használt és módosított fájlok előző állapotát. Mesterséges intelligencia alapú öntanuló rendszer, amelynek nincs szüksége rendszeres frissítésre sem. Sőt más gyártóktól származó vírusvédelmi termékek mellé is telepíthető, így olyan védelmi eszközökkel egészítheti ki rendszerét, amelyre még más termékek nem képesek.
AVG Identity Protection részletes információ

AVG Anti-Vírus ingyenes változat

ah-avg-free-antivirusAVG Anti-Vírus ingyenes változata biztosítja számítógépe vírus elleni védelmét. Magas szintű megoldás, amely vírus és kémprogram elleni védelmet biztosít, ellenőrzi a fájlokat, leveleket, weblapokat, közösségi portálokat.
Részletes információ az AVG ingyenes változatáról és az AVG free anti-virus letöltése

AVG Anti-Vírus üzleti változat

AVG Anti-Virus Business változat 9.0

ab-avg-business-antivirus-business-editionAz AVG Antivírus plusz Tűzfal továbbfejlesztett változata, amely magasabb felhasználószám mellett a központi felügyeletet is támogatja, ezen kívül ez a termék szervereken is futtatható. Ha Ön sok számítógéppel rendelkezik és szeretne időt, energiát és pénzt spórolni a az egyes számítógépeken az AVG beállításával és frissítésével kapcsolatos műveleteken, akkor  az AVG BUSINESS VÁLTOZATA az optimális választás. A feltelepített programok beállítását akár csoportosan akár egyedileg elvégezheti az AVGADMIN program segítségével, amelyet további díjfizetés nélkül bocsátunk  rendelkezésre. Az AVGADMIN és a hozzá szükséges adatbázis tetszőleges (nem csak szerver!) számítógépen futtatható, így ez a változat akkor is kiszolgálja Önt, ha hálózatában nincsen szerver. Frissítése szintén Interneten keresztül történhet. A letöltött frissítések megoszthatók, így elegendő azokat csak egyszer letölteni és azzal az összes munkaállomás frissítése végrehajtható/automatikusan végrehajtódik. A termékhez a megjelenő új vírusokról MAGYAR nyelvű e-mailes figyelmeztető szolgáltatás jár. Optimális megoldás ha mind a szerver mind pedig a munkaállomás oldali védettséget biztosítani szeretné. A Business Változat ingyenes tartozéka az AVG Helyreállító CD, amellyel fertőzött rendszerei megmentésében hasznos segítőtárs.
AVG Anti-Virus Business 9.0 információ

AVG Internet Security Business változat 9.0

ab-avg-business-internet-security-business-editionAz AVG Anti-Virus Business változat továbbfejlesztett változata. Legfontosabb többlet képességei, hogy  képes levelező szerverei vírus és SPAM elleni védelmére is, valamint tartalmazza az AVG egyedülálló azonosság védelmi modulját, amely a még ismeretlen vírusok ellen nyújt védelmet. Ezen kívül számos további szolgáltatás, rendszereszköz segíti különösen a szakemberek munkáját is. Ugyancsak ingyenesen jár hozzá az AVG Helyreállító CD, amellyel fertőzött számítógépeket menthet meg.
AVG Internet Security Business változat 9.0 részletes információ

AVG Levelező Szerver változat 9.0

ab-avg-business-email-server-editionHa Ön Windows 2000/2003/2008 szerveren futó Exchange 2000/2003/2007 levelező szolgáltatásait szervereit szeretné védeni a vírustámadások ellen és szeretné, ha az összes küldött és fogadott levél ellenőrzött legyen, akkor  ezt a változat kell választania. A korábbi változathoz képest a kém és hirdetési programok elleni védelem is a termék része lett. Menedzseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver.
AVG Levelező Szerver változat 9.0 részletes információ

AVG Fájlszerver változat 9.0

ab-avg-business-file-server-editionAz előbbihez hasonlóan szintén kémprogramok elleni védelemmel lett kiegészítve ez a termék is. Amennyiben úgy gondolja, hogy elegendő csak szerveroldali védettséget biztosítania (pld. merevlemez nélküli munkaállomásokat használ), akkor ez egy igen kedvező árú konstrukció az Ön számára. Menedzseléséhez szintén felhasználható az AVGADMIN szoftver. Semmiképpen sem javasoljuk hagyományos munkaállomások esetén az AVG Anti-Vírus Business Változat olcsóbb alternatívájaként használni!
AVG Fájlszerver változat 9.0 részletes információ

AVG Antivirus Professional SharePoint Portálszerver változat

ab-avg-business-file-server-editionEz a változat a gyakorlatilag fájlszerver változatba került beépítésre. Külön mindössze régi ügyfeleink miatt szerepeltetjük. A fájlszerver védelmi funkciókon felül el tudja látni a SharePoint Portálszerverek védelmét is. Licencelése a fájlszerver változatnak megfelelően történik. Ellátja a fizikai szerveren futó SharePoint Portálszerver és a fájlszerver védelmét is, így két védelmet kap egynek az áráért.
Antivírus Professional SharePoint Portálszerver változat

AVG Linux levelező szerver változat

ab-avg-business-email-server-editionIntel alapú Linux operációs rendszerű levelező és fájlszerverek védelmét látja el. A levelező szerverek közül hatékonyan működik együtt szinte bármely külső szűrő kezelésére alkalmas programmal (pld. Sendmail, Postfix, Exim, Qmail, stb.).
AVG Linux levelező szerver változat részletes információ

AVG Helyreállító CD

avg-rescue-cdElengedhetetlen segítőtárs a fertőzött rendszerek helyreállítása és adatmentése során. Rendszerindító lemez vagy USB pendrive készíthető, amelyről a fertőzött rendszert elindíthatja, ellenőrizheti. A még felhasználható adatokat lementheti.
Mint kereskedelmi termék megszűnt. Ingyenes tartozéka az AVG Business változatoknak.
Részletes információ az AVG Rescue CD ingyenes változatáról és az AVG helyreállító CD letöltése

No Comments.

Leave a Reply