AVG Identity Protection

AVG vírusirtó letöltés, vásárlás

AVG vírusírtó - hivatalos viszonteladó

Az AVG kereskedelmi termékeit már több mint 85 millió ügyfél használja. Az új AVG 9 termékcsalád minden eddiginél hatékonyabb védelmet nyújt a számítógépes támadások ellen.
Az AVG sikerét a ismert nemzeközi minősítő intézetek ( ICSA Labs és a Virus Bulletin ) által is hitelesített 100%-os vírusfelismerési ráta mellett többek között könnyű kezelhetőségének, robusztusságának és rugalmas, sokféle konstrukciót kínáló licencpolitikájának köszönheti.

Cégünk az AVG hivatalos viszonteladójaként elérhetővé teszi, beszerzi Önnek a legjobb AVG vírusirtó ajánlatot. Amennyiben erőforrás kímélően számítógépes vírus, trójai és egyéb nemkívánatos alkalmazások elleni védekezésre szolgáló terméket keres, amely az elektronikus levelezés ellenőrzésére is alkalmas, a legjobb helyen jár az AVG vírusirtóval megkapja ezt a biztonságot és kényelmet.

AVG Anti-Vírus Identity Protection

Az AVG IDP ( személyazonosság védelem ) egy forradalmian új megoldás. Ez nem egy hagyományos víruskereső vagy vírusirtó program. Igen alacsony rendszerhasználat ( 1-2% ) mellett elemzi a futó folyamatokat és azok viselkedését. Bármilyen gyanús viselkedés esetén a folyamatról riasztást küld, azt leállítja és képes visszaállítani a folyamat által használt és módosított fájlok előző állapotát. Mesterséges intelligencia alapú öntanuló rendszer, amelynek nincs szüksége rendszeres frissítésre sem. Sőt más gyártóktól származó vírusvédelmi termékek mellé is telepíthető, így olyan védelmi eszközökkel egészítheti ki rendszerét, amelyre még más termékek nem képesek.
AVG Identity Protection részletes információ

AVG identity protection - hivatalos viszonteladó Vásárlás
letöltés
30 napos próba

A személyazonosság védelem áttekintése

Az AVG IDP ( személyazonosság védelem ) egy forradalmian új megoldás. Ez nem egy hagyományos víruskereső vagy vírusirtó program. Igen alacsony rendszerhasználat ( 1-2% ) mellett elemzi a futó folyamatokat és azok viselkedését. Bármilyen gyanús viselkedés esetén a folyamatról riasztást küld, azt leállítja és képes visszaállítani a folyamat által használt és módosított fájlok előző állapotát. Ugyancsak forradalmi újdonság, hogy más gyártóktól származó vírusvédelmi termékek mellé is telepíthető.

Az AVG Identity Protection legfontosabb tulajdonságai

 • Valós idejű vírus folyamatelemzés, mindössze a rendszerteljesítmény 1-2%-val
 • Elemzi, riaszt és leállítja a gyanús folyamatokat
 • Visszaállítja a folyamat által módosított állományok előző állapotát
 • Mivel teljesen új elven alapul, ezért más gyártók víruskereső és vírusirtó termékei mellé is telepíthető.
 • Mesterséges intelligencia alapú öntanuló rendszer, amelynek nincs szüksége rendszeres frissítésre sem.
 • Ingyenes, heti 7×24 órás technikai támogatás elektronikus levélben

Az Identity Protection előnyei

 • Élvonalbeli védelem a rejtőzködő támadások ellen Folyamatosan figyeli a futó folyamatokat és minden gyanús tevékenységre figyelmeztet.
 • Fájlműveletek védelme Korszakalkotó védelmi rendszere képes a módosított állományok előző állapotát visszaállítani.
 • Rugalmas és intelligens keresés — Nem a hagyományos vírusminta alapján történő kereséssel dolgozik, hanem valóban elemzi a program viselkedését. Nem a rossz arcú folyamatokat keresi, hanem azokat, amelyek valóban rosszra készülnek.
 • Fenyegetések automatikus kezelése — Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
 • Az első rendszer, amit nem kell frissíteni – Mesterséges intelligencia alapú öntanuló rendszer, amelynek nincs szüksége rendszeres frissítésre sem.
 • Maximális kompatibilitás — Köztudott, hogy egy gépen egyszerre csak egy gyártó védelmi megoldásai futhatnak probléma mentesen. Az AVG korszakalkotó terméke viszont más gyártók termékei mellé is telepíthető, lefedve azokat a védeni szükséges területeket, amelyek más alkalmazások nem képesek.

AVG támogatás

Az AVG világszínvonalú ügyfélszolgálata minden érvényes, regisztrált, kereskedelmi terméket használó ügyfele részére további díjfizetés nélkül érhető el. A terméktámogatással elérhet magasan képzett tapasztalt munkatársainkat, akik a hét minden napján 24 órán keresztül válaszolnak az elektronikus levélben feltett kérdésekre. Ezen túlmenően olyan ingyenes tudásbázisokat is rendelkezésükre bocsátunk, mint a Gyakran Ismételt Kérdések adatbázisa.

Identity Protection licencelés

A vírusirtó használatához számítógépenként 1 db licencet kell vásárolni. A termék 1, 2, 3, 5 és 10 licencet tartalmazó csomagokban vásárolható meg.
A licencek 1 vagy 2 évre vásárolhatók meg. A licenc teljes futamideje alatt a felhasználó jogosult a program és vírus adatbázis frissítések ingyenes letöltésére és műszaki támogatás igénybevételére.

A Személyazonosság védelem nyelvi változatai

Angol, Cseh, Francia, Holland, Lengyel, Magyar, Német, Olasz, Portugál, Szerb, Szlovák, Spanyol

Telepítési, rendszer követelmények

 • Intel Pentium, 300 MHz, 70 MB szabad lemezterület a telepítéshez, 64 MB RAM
 • Windows XP 32 bit – 64 bit / Windows Vista 32 bit – 64 bit / Windows 7 32 bit – 64 bit

 

További termékek

Nincs adat

Comments are closed.