Panda Internet Security 2015

Panda Internet Security 2015

Speciális védelem az adatai és személyazonossága számára az interneten.

Védelem minden veszélyforrással és Wi-Fi feltöréssel szemben. Vigyáz dokumentumaira és bizalmas adataira. A szülői felügyelet megóvja gyermekeit a nem megfelelő tartalmaktól.

ADATVÉDELMI PAJZS

Ellenőrzi és felügyeli az adataihoz, dokumentumaihoz vagy más bizalmas információkhoz való hozzáférést. Az internetbiztonságot felügyelő termékünknek köszönhetően Ön teljesen nyugodt lehet.

INTERNETBIZTONSÁG – MEGVÉDI A WI-FI HÁLÓZATÁT AZ ILLETÉKTELENEKTŐL

Élvezze az online életet teljes nyugalomban a Panda Internet Security 2015 megoldással. A tűzfallal és a Wi-Fi védelemmel a termék maximális vírusvédelmet és online csalások elleni védelmet biztosít a számítógépe számára.

FELEJTSE EL A BIZTONSÁGI MENTÉSEKET… AMÍG SZÜKSÉGE NEM LESZ RÁJUK.

Többé nem fordulhat elő, hogy kétségbeesetten próbálja helyreállítani az örömteli nyaralások emlékét, amelyeket véletlenül kitörölt.

Adja meg, hogy mely fájloknak szeretne védelmet biztosítani, és használja a számítógépét úgy, hogy közben nem kell attól tartania, hogy értékes információkat veszíthet el.

SZÜLŐI FELÜGYELET

A Panda Internet Security 2015 megvédi családját a nem megfelelő tartalmakkal szemben (pornográfia, drogok, fegyverek stb…). A Szülői felügyelet a nem kívánt tartalmak kizárása mellett teszi lehetővé a gyermekek számára az internetes böngészést.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.