Kátyúgarancia a Point S Magyarország abroncsgaranciája

Kátyúgarancia

A Point S Magyarország Kft. és partner gumiszervizeinek az abroncs garanciája.

A Point S Magyarország Kft, a Point S Európai székhelyű független gumiabroncs forgalmazók követségének az abroncs garanciája az ún. kátyúgarancia. Minden 4db olyan gumiabroncs vásárlásakor – amely gumiabroncs gyártó csatlakozott a kátyú garancia szolgáltatáshoz – a vásárláskor megkapja a Point S gumiszerviz műhelyekben a kátyú garancia szolgáltatást, amely 1 éven belül, bármilyen, nem gyári hibás sérülés esetén is biztosít egy gumiabroncs cseréjét.

Tehát, ha az egyik megvásárolt gumiabroncs olyan gyártói garancián kívüli sérülés éri – pl.: rongálás, szeg és egyéb éles tárgy okozta kiszúródás, útpadkára hajtás közben, kátyú okozta sérülés, blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás – , a Point S tagszervizekben, a számla, és a kikereshető kátyúgarancia igazolás bemutatása után ingyen kap a megsérült gumiabroncs helyett egy ugyanolyan abroncsot.

Ez egy ingyenes abroncs garancia, amely a mostanában gyakori kátyú hibák okozta sérülések esetén is ingyen biztosít gumiabroncsot.

Miért fontos és jó a kátyúgarancia?

Mert a gyártók és biztosítók bizonyos hibák bekövetkezése esetén nem fizeti meg a kárunkat, vagy nem cseréli az abroncsokat. Nagyon jó példa erre a kátyú hibák okozta sérülések, amelyről a kátyúgarancia szolgáltatás a nevét kapta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.